LASTENHOITOAPU 

Löydä lastenhoitaja kaikkina vuorokauden aikoina

MLL:n lastenhoitoapu on tarkoitettu tilapäiseen ja lyhytaikaiseen lastenhoidon tarpeeseen esimerkiksi kun vakituinen hoitaja sairastuu, vanhemmat ovat työmatkalla, vanhemmat haluavat hetken hengähtää, harrastaa tai viettää aikaa yhdessä. Lue lisää MLL:n lastenhoitopalvelusta osoitteessa mll.fi/vanhemmille/lastenhoitovalityspisteet/

Huom: Perhe toimii MLL:n lastenhoitajan työnantajana. Lisätietoa työnantajana toimimisesta

MLL hoitajavälitys

MLL:n hoitajavälitys auttaa perhettä löytämään hoitajan. Hoitajan voi saada kotiin kaikkina vuorokauden aikoina. Perhe toimii hoitajan työnantajana. 

MLL:n tilapäisen lastenhoitoavun välitysjärjestelmä uudistui joulukuun 2018 alussa. Perhe voi nyt myös itse hakea alueensa vapaita hoitajia. Toivomme tämän helpottavan hoitajien löytymistä varsinkin silloin, kun lastenhoitovälitys on kiinni eli iltaisin ja viikonloppuisin.

Kun tilaat hoitajan internetin kautta ensimmäistä kertaa, rekisteröidy lastenhoitoavun käyttäjäksi  ”Rekisteröidy käyttäjäksi” -linkin kautta. Jatkossa voit tehdä tilauksia kirjautumalla järjestelmään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi osoitteessa lastenhoito.mll.fi tai painamalla ”Tilaa hoitaja” -painiketta.

Voit tilata hoitajan myös puhelimitse. Helsingin välityspiste on avoinna arkisin klo 8-12, puhelin 044 0303301

Tilaa hoitaja

Lisätietoja