MLL 100 VUOTTA

Mannerheimin Lastensuojeluliitto viettää vuonna 2020 100-vuotis juhlaansa! Tule sinäkin mukaan jatkamaan tätä 100 vuotta sitten alkanutta työtä. Näin lasten seuraavatkin 100 vuotta on turvattu.

Hyvään lapsuuteen tarvitaan kaikkia meitä aikuisia. Lapsista huolehtiminen on fiksua ihan maalaisjärjellä ajateltuna. Erityisen järkevää on tukea lasten, nuorten ja vanhempien hyvää arkea. Se on jokaisen lapsen oikeus, ja sillä on suuri merkitys koko Suomen kannalta.

Halu auttaa on kaiken lähtökohta. Siksi jokaisen toimintaan osallistuvan oma osa on tässä kokonaisuudessa mittaamattoman arvokas.

MLL:n juhlavuoden aikana järjestetään eri puolella Suomea monenlaisia tapahtumia, joissa juhlahumuun pääsevät mukaan kaikki vauvasta vaariin. Juhlavuoden oli määrä huipentua liiton syntymäpäivänä 4. lokakuuta järjestettäviin Koko Suomen lasten juhliin. Juhlia on kuitenkin siirretty covid-19 tilanteen johdosta ensi vuoteen, joten sitäkin suuremmat juhlat on toivottavasti silloin tiedossa.

Ota seurantaan Etelä-Helsingin MLL:n facebook-sivut, sekä juhlavuoden viralliset Mannerheimin Lastensuojeluliiton MLL 100 vuotta -sivut, ja tule mukaan vuoden tapahtumiin.

Olet aina tervetullut - osallistumaan tai vapaaehtoiseksi mukaan järjestelyihin!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.